Regels voor een gang

Als je een gang wilt starten binnen CamoNetwork is dit voor iedereen mogelijk. Er zijn wel een aantal dingen die je in gedachten moet houden voordat je er een start. Het is namelijk niet de bedoeling dat je iedereen in de weg gaat zitten met deze gang. Als je dit wel doet kan dit gevolgend hebben die niks meer met roleplay te maken hebben. 

 

Gang regels

Een leider

Binnen een gang moet er altijd 1 persoon aan worden gewezen als leider. Deze leider is verantwoordelijk voor de rest van de groep en moet zijn gangleden aanspreken op gedrag dat gewoon niet door de beugel kan. De leider moet een lijst hebben met alle leden in zijn gang en deze moet worden doorgestuurd via een ticket in discord.

Geen overmatig doelloos mensen slaan

Het is niet de bedoeling dat je een groepje opricht om vervolgens maar alles en iedereen te slaan wat er op je pad komt. Het is wel toegestaan om dit te doen achter de lijn in deathfield. Maar in andere steden wordt dit gezien als non-roleplay gedrag en kan dit resulteren in een ban. Het is alleen toegestaan in andere steden als de andere persoon ook in een gang zit en daar enigerwijs ruzie mee hebt. Het is hierbij niet de bedoeling dat je diegene direct neer knuppelt. Het liefst worden alle zaken afgehandeld in Deathfield zodat niemand anders hier last van heeft.

Staff zaken

Als je wordt aangesproken door een staff lid heb je dit te accepteren. Als je met een goede reden eronderuit komt mag dit. Maar als je op je vingers wordt getikt heb je dit maar te accepteren. Het is tevens een spelletje van geven en nemen.