Activiteit regels

In dit artikel vind je alle regels over activiteit. Deze regels zijn samengesteld om iedereen een gelijke kans te geven om een kavel, spullen en andere dingen te bemachtigen in het spel. Wanneer je niet aan deze regels voldoet kunnen er acties op volgen.

Kavels

Wanneer je jouw kavel wilt behouden moet je actief zijn. De meeste regels voldoe je standaard al aan zonder hier veel moeite voor te doen.

Rivelands staat los van alle inactiviteit regels.

Woningen

Regels

- Minimaal elke maand je belastingen betalen (Als die worden verzonden)
- MInimaal één maal in de twee maanden inloggen.

Uptown valt ook onder deze regels.
 

Bedrijfspand

Regels

- Minimaal elke maand je belastingen betalen (Als die worden verzonden)

- MInimaal één maal in de twee maanden inloggen.

- Binnen twee weken van aankoop koppelen aan een bedrijf (tenzij kavel is bedoeld voor kleding merk, in dit geval moet je dit melden binnen twee weken in een ticket)

- Een winkelkavel dient minimaal één maal in de maand te worden gebruikt. Dit houdt in dat er iets wordt verkocht aan een speler op gebruikelijke manier.

- Indien de kavel is gevestigd rond om spawn of in het winkelcentrum moet de kavel minimaal 1x in de week worden gebruikt.

- Kavel nummers 62 t/m 73 behoren ook tot de regels van spawn kavels. (Behalve plot 72, dit is een pand gelinkt aan de kvk)

Een spawn kavel is een kavel die zich twee kavels rondom het spawn parkje bevind. + alle 40 winkels

 
Indien er niet wordtvoldaan aan deze regelementen worden de kavels ingenomen en doorverkocht of verbouwd door de gemeente.
Lukt het niet om aan deze regels te houden wegens vakantie of een gebroken computer? Maak een ticket aan en we zullen er rekening mee houden!
 
Deze regels zullen ingaan op: 19 augustus 2021