Algemene informatie

In dit document staan de algemene regels voor plots en prijzen van documenten. Het is verstandig om dit document goed door te lezen voor het nemen van een beslissing.

Plots

Vergunningen

Hier is een lijst met vergunningen en daarbij de prijs. Voor verdere vragen kun je terecht bij Inspectio in Candyville (plot 60). 

Mocht je een nieuwe vergunning willen aanvragen die wij nog niet hebben, maak een ticket aan in de discord!

Vergunning prijs
Gok vergunning Afhankelijk van het betaalde bedrag (Minimimum € 1.000.000,00)*
Loterij Vergunning Afhankelijk van het betaalde bedrag (Minimimum € 1.000.000,00)*
Reclame Vergunning €2.500.000,00

* Het betaalde bedrag voor deze vergunning ( minimum € 1.000.000,00 ) zal worden gedeeld door 10, het bedrag dat u dan overhoud ( bijvoorbeeld € 100.000,00 ) is het maximum wat er mag worden weggegeven bij een loterij of een gok machine! U mag een hogere vergunning afsluiten, hiermee kunt u dan ook grotere prijzen wegggeven en meer winst maken!

Algemene regels

Plots samenvoegen

Plot samenvoegen wordt niet toegestaan. Dit veroorzaakt dat nieuwe spelers geen mogelijkheid meer hebben om later een plot te kunnen bemachtigen.

Inactiviteit

Bij een maand inactiviteit worden plots opnieuw verkocht op de website om zo genoeg plots te hebben voor nieuwe spelers. Als je een maand niet kan inloggen raden wij aan om even in die maand op de site in te loggen. Zo behoud je je plots wel gewoon.

Specifieke plekken

Winkelcentrum

Maximaal aantal voorwerpen

Omdat we vroeger hebben ervaren dat veel armorstands en item frames veel lag veroorzaakt zijn hier ook regels voor geschreven.

Item maximaal aantal (per plot)
Armorstand 5
Itemframes 5

Spawn winkelplots

Spawn plots worden ook wel gezien als de plots die rond om spawn staan. De hoeken worden hierbij mee gerekend. 

Maximaal aantal voorwerpen

Omdat we vroeger hebben ervaren dat veel armorstands en item frames veel lag veroorzaakt zijn hier ook regels voor geschreven.

Item maximaal aantal (per plot)
Armorstand 20
Itemframes 15

Activiteit / Openingstijden

Een spawn plot kan op het grond van inactiviteit worden afgepakt. Het is te verwachten dat er op een plot rond om spawn minimaal 3 dagen in een week iemand staat voor het verkopen van goederen. Als deze regeling niet word nageleeft kan het plot worden afgepakt.

Uptown

Een uptown plot heeft verschillende regels. Dit is om alles zo netjes en gelijk mogelijk te behandelen en dat niemand een vriendenprijsje krijgt.

Uitbreiden

Het is mogelijk om een uptown plot uit te breiden. In dit geval moet een plot altijd 3 blokken afstand van een ander plot houden. En als er al bestemmingsplannen zijn voor dit andere stuk grond kan het ook helaas niet. Het uitbreiden van een candy plot kost 7 candy per viekante meter (dit is 1 blokje).

Uitbreiding prijs
Extra verdieping Word verrekend in de bouwaanvraag
Een kelder (maximaal 6 hoog) 2 candy per vierkante meter
Een 2e kelder (maximaal 6 hoog) 8 candy per vierkante meter.
Een 3e kelder (maximaal 6 hoog) 16 candy per vierkante meter
Extra blokjes (uitbreiden plot) 7 candy per vierkante meter.

Standaard gebouw

Bij een candy plots komt een standaard gebouw. Dit is natuurlijk om de speler een leuke voorsprong te geven. Dit standaard gebouw bestaat uit 2 verdiepingen. Er zit hier dus geen kelder bij. In sommige gevallen maken we hier een uitzondering voor.

Handig links

Wetboek

Texturepack