In deze lijst willen wij alle ideeen zetten van spelers of van staff die wij op de lijst hebben staan om deze in de nabije toekomst te vervullen.

Server ideeën

Vitamine werkend maken ✔️

Natuurlijk hoord dit bij het spel. Makkelijk fitheid krijgen door eten te eten die dit kan beinvloeden. Vitamines zijn hier een groot voorbeeld bij. Maar natuurlijk ook golden apples en drakenvlees kunnen je fitheid veranderen. Om het juist zo leuk mogelijk te maken proberen wij hier een goed beeld bij te krijgen voordat we dit erin brengen.

Nieuwe crate inhoud ✔️

Veel van jullie zijn het zat geworden van de spullen die op het moment in de crates zitten. En jullie vragen hierbij ook om vernieuwing. Dit gaat natuurlijk veel tijd kosten. Maar we willen jullie graag deze nieuwe items bieden en daarom staat ook dit puntje op onze lijst.

Minigames ✔️

We hebben hier veel over gehoord. Sommigen van jullie vinden minetopia na een paar uur natuurlijk wel weer genoeg en zoeken daarom even afleiding bij een makkelijk spelletje. Daar zal minigames in minetopia de perfecte alternatief op moeten bieden. Even snel tikkertje spelen met vrienden en af gaan want verdikkeme ik wordt altijd op de laatste seconde getikt.

Texturepack verkleinen ❌

We ontvangen feedback over de huidige texturepack die te zwaar is voor sommige gebruikers met minder krachtige computers. We moeten de grootte van de texturepack verminderen om een soepelere speelervaring voor iedereen mogelijk te maken. Dit zal helpen om de prestaties te verbeteren en het spel toegankelijker te maken voor een breder publiek.

Site ideeen

Bedrijven via de site ✔️

Veel mensen zouden dit natuurlijk al weten. Maar we proberen zo snel mogelijk de bedrijven via de site mogelijk te maken.

Inkopen via de site ✔️

We willen binnenkort alle bedrijven laten lopen via de website. Hierbij hoort natuurlijk ook dat je inkopen kan doen voor deze winkels.