Na een indruk van onze website vraag jij je dus nog af wie wij eigenlijk zijn. Zoals je vast al hebt kunnen zien zijn wij een minecraft server die zich focust op minetopia. Maar waarom nou juist minetopia en wat maakt ons nou eigenlijk echt anders dan andere. Dat en meer lees je in dit artikel waarin wij ons willen voorstellen zodat je te weten kan komen wat er nou eigenlijk echt schuilt achter de naam CamoNetwork.

Het begin

Het begon allemaal toen we met een groepje vrienden Minecraft aan het spelen waren en we dachten, laten we allemaal een camo skin nemen. Vanaf dat moment kwamen we eigenlijk op het idee een minecraft server te starten met de naam CamoNetwork. Met als hoofd doel natuurlijk dat alle staff leden een camo skin hadden. Deze kleine groep is uiteindelijk groter geworden tot een werkelijke community. 

Waarom CamoNetwork?

Waarom zou je voor ons kiezen en niet voor andere Minetopia servers? Eigenlijk hebben wij hier een heel simpel antwoord op. Probeer het uit. Als je namelijk iets aan te merken hebt over de manier waarop wij iets doen kan je hier gewoon een verbetering over geven. We proberen zoveel mogelijk te luisteren naar onze spelers. Als je een idee hebt kan je dit in het ideeën kanaal zetten van onze discord server.

De kracht van het paneel.

Voor eigenlijk alles wat je wel kan bedenken in de server gebruiken wij het webpaneel als een groot deel van de spelerservaring. De bedoeling is namelijk dat je niet alleen met de server bezig kan zijn als je daadwerkelijk op minecraft zit. Je moet namelijk ook gewoon je opleidingen, plots en bedrijven kunnen beheren via je telefoon als je gewoon even niet op Minecraft kan.

 

Ben je nogsteeds niet overtuigd over onze server en heb je nog meer vragen?
Wees niet bang en stel ze gewoon. Geen vraag is gek genoeg.